Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Новини

Червень 21, 2022

Легальна можливість перетину кордону чоловіками, які не досягнули граничного призовного віку 27 років!

Дана інформація буде цікава усім, хто бажає виїхати з України за умов дії воєнного стану та заборони виїзду за її межі військовозобов’язаними чоловіками. ( Як Ви знаєте, для жінок таких обмежень немає ).

Відповідно до законодавства України існує два види військового обліку:
- призовників ( віком від 17 до 27 років )
- військовозобов’язаних ( 18 - 60 років ).
Особа, яка є призовником, не є військовозобов’язаною, за умови, що вона не служила в збройних силах України та не навчалася на військовій кафедрі.

Відповідно до ст. 1, ст. 4 Закону України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» громадяни мають право на виїзд з України з метою отримання постійного місця проживання ( ПМЖ ) в обраній країні. При цьому в законі не передбачено надання громадянином будь яких підтверджень чи погоджень про можливість отримання ПМЖ від державних установ, тієї країни, куди прямує особа. Іншими словами, для ...

Січ. 31, 2022

​«REAL STAFF»: ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ШАХРАЇВ ПРИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ЗА КОРДОНОМ

«REAL STAFF»: ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ШАХРАЇВ ПРИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ ЗА КОРДОНОМ

Сьогодні все більше українців заради покращення матеріального стану їдуть на роботу за кордон. Держави ЄС, у тому числі Скандинавські країни, з якими безпосередньо працює компанія «RealStaff», охоче приймають наших робітників як на короткий термін – сезонні роботи, так і на довготривале працевлаштування. Проте зараз заробляють і шахраї, які під виглядом допомоги у працевлаштуванні за кордоном виманюють гроші. Адже згідно офіційних даних, близько 18% українців, що бажають працювати в іншій країні, стикається з обманом вже на етапі оформлення документів, а це кожен п’ятий. Про методи роботи аферистів і те, як не бути ошуканим, розповідає «Real Staff».

1.Ліцензійно = легально

Кожна агенція, що надає послуги з працевлаштування за кордоном, повинна мати ліцензію. Відповідний документ видається Міністерством соціальної політики України, тому її легко перевірити на сайті установи. Додатково в агенції мають бути наявними Свідоцтво ...

Січ. 25, 2022

РЕЄСТРАЦІЯ СТУДЕНТА В ДАНІЇ

«REAL STAFF»:

РЕЄСТРАЦІЯ СТУДЕНТА В ДАНІЇ

Всі необхідні документи отримано, квитки куплено, їдемо на стажування у Данію! Проте які реєстраційні дії необхідно зробити та які документи потрібно отримати після приїзду? «Real Staff» відповідає на ці питання.

- Комуна (Kommune, Borgerservice). Після приїзду в Данію протягом 5 днів студент обов’язково повинен звернутися для реєстрації до Комуни – місцевого органу самоврядування. (В реальності дуже часто студенти затягують з реєстрацією по тим чи іншим причинам. Ми радимо зареєструватися не пізніше ніж через 2 тижня після приїзду.) З собою потрібно мати: закордонний паспорт; рішення-дозвіл від Міграційної служби Данії, отриманий в Україні; трудовий договір (контракт) з роботодавцем; якщо людина одружена або відбулась зміна прізвища, ім’я — нотаріально завірений документ (свідоцтво про шлюб, розлучення тощо).

Клієнти «Real Staff» можуть розраховувати на допомогу в реєстрації від нашого представника в Данії!

Перелік та адреси Комун: www.indexa.dk/kommuner

- Сpr-number. Сpr-number ...

Гру. 31, 2021

КОМПАНІЯ «REAL STAFF» ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!

КОМПАНІЯ «REAL STAFF» ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!Рік, що минає, був сповнений викликів. Вкотре ми з вами впевнелися в тому, наскільки потрібно бути готовим до змін — у наш час стрімкого руху і світових перетворень.

Проте ми впевнені, якщо наполеглево йти до своєї мети, вірити у свою мрію — все обов'язково здійсниться! До цього наближує кожен зроблений крок.

Дякуємо всім, хто довірив «Real Staff» такі важливі зміни у своєму житті, як стажування за кордоном. Щиро радіємо кожній вашій перемозі та новим досягненням: вони надихають на наступні звершення. Запрошуємо приєднатися до нашої команди, тих, хто ще не наважився. Знаємо, що наша співпраця стане потужним трампліном для набуття досвіду та важливого розвитку.

Ми вітаємо наших працівників за кордоном, партнерів, друзів із прийдешнім Новим роком! За східним календарем, 2022-ий пройде під заступництвом двох стихій: дерева та води. Дерево – це про стабільність і реалізацію планів, вода – це ...

Гру. 18, 2021

МОТИВАЦІЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ МІГРАЦІЇ

Дані Інституту демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України говорять про те, що вже через 10 років населення України зменшиться до 39,5 мільйонів. Якщо прибрати такий фактор, як висока смертність, потрібно сказати про тих українців, які виїжджають у пошуках кращого життя. Згідно дослідження ООН 2020 року, Україна посідає 8 місце серед топ-країн за кількістю людей, які виїжджають на роботу за кордон.Чому їдуть і куди? Наскільки високого рівня досягла міграція з України? Які тенденції у подальшому? Компанія «RealStaff» розбиралась у цьому питанні.

ТРОХИ ІСТОРІЇ

Історично виділяють декілька хвиль міграційних процесів з України, перша з яких припадає на кінець ХІХ – початок ХХ століття. На той час більше ніж 500 тисяч українців із теперішніх західних регіонів України та більш ніж 2 мільйони українців з російських губерній залишили свої домівки. Частина оселилась у Канаді, друга – в Сибіру. Міграція була пов’язана, головним ...

Лис. 22, 2021

ЇДЕМО ПОЛЬЩЕЮ ТРАНЗИТОМ: ПРАВИЛА ТА НЮАНСИ

Багато наших співвітчизників їздять на заробітки до Німеччини, Данії та інших країн транзитом через Польщу. Проте проїзд через цю країну має свою специфіку, особливо враховуючи карантинні обмеження, пов’язані з COVID-19. Ми зібрали детальну інформацію, яка стане корисною при перетині кордону.

1.Проїзд Польщею під час пандемії

Після закінчення третьої хвилі пандемії коронавірусу і з врахуванням масової вакцінації, багато країн послабили вимоги та обмеження під час перетину кордонів. Зараз під час проходження українсько-польського кордону достатньо пред’явити негативний тест на коронавірус, COVID-сертифікат або свідоцтво про вакцинацію. Слід врахувати, що всі документи мають бути складені польською або англійською мовами. Важливим є й те, що Польща, як і інші країни ЄС, визнають тільки вакцінацію препаратами Johnson&Johnson, Moderna, Oxford/AstraZeneca, Pfizer/BioNTech.

І хоча Польща й зараз не визнає тести на коронавірус, зроблені за межами Євросоюзу, Ураїна і Польща дозволяють в’їзд іноземцям, що ...

Січ. 25, 2021

Політика компанії «Ріал Стаф» по зниженню вартості послуг по організації стажування у Данії!

Вітаємо!

У нас гарні новини для тих, хто бажає скористатися нашими послугами та взяти участь у програмі сільськогосподарської практики у Данії! В рамках виконання стратегії по зниженню ціни для наших клієнтів ми намагаємося зробити дану програму доступнішою, аби залучити ще більше бажаючих скористатися нашими послугами! Так, протягом 2020-го року сотні наших клієнтів змогли оцінити перевагу співпраці саме з нашою компанією отримавши гарний сервіс за помірною вартістю послуг. Адже з лютого минулого року ми надали можливість безкоштовного оформлення на програму стажування у Данії! Ті ж клієнти, хто оформив «повний пакет» послуг, сплатили нам лише 300 євро. Переважна більшість клієнтів змогли зробити це із заробітної плати у Данії!

Наразі, з 01 лютого 2021 року ми вкотре знижуємо ціну і встановлюємо її на рівні 200 євро за «повний пакет» послуг від нашої компанії за розміщення у тваринництві та 700 євро – у рослинництві! Отже тепер, наші ...

Червень 6, 2020

Поздоровлення з Новим 2021 роком!

ДОРОГІ ДРУЗІ!

Компанія «Real Staff» вітає українську спільноту за кордоном з наступаючим Новим Роком! Наш колектив бажає Вам веселих свят, гарного здоров’я, достатку та удачі в 2021 році!
Минулий рік виявився важким і непередбачуваним не лише для нас і наших клієнтів, а і для усього людства в цілому! Однак, незважаючи на усі труднощі і випробування, ми продовжували працювати і надавати послуги для виїзду наших співвітчизників за кордон. Ми стали сильнішими, досвідчинішими, вправнішими і загалом сильнішмим завдяки старому року! Давайте подякуємо йому за це і будемо впевнено дивитися у майбутнє!

Користуючись нагодою, висловлюємо подяку усім, хто в минулому році надав перевагу співпраці саме з нашою компанією! Ми цінуємо виявлену нам довіру і докладаємо максимум зусиль аби відповідати Вашим найкращим очікуванням від співпраці з нами! Тим, хто лише планує поїздку за кордон, запрошуємо до нашої вже досить великої спільноти. Адже успіх окремо взятого ...

Травень 17, 2020

Виїзд за кордон на роботу під час карантину

Закриті кордони і заборони в’їзду та виїзду у зв’язку з карантином - це питання хвилює багатьох українців, особливо тих, хто планував найближчим часом поїхати на заробітки за кордон. Хочемо поділитися з вами актуальною інформацією щодо послаблення карантинних заходів в Україні та ЄС.

Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, відкриття кордону України залежатиме від загальної ситуації всередині країни, а також від ситуації, що складеться в країнах ЄС. Залежно від того, як будуть відкриватися кордони ЄС, через 30 днів будуть прийматись дзеркальні заходи в Україні. Прикладом для ухвалення рішень буде взято досвід Польщі, Угорщини та Румунії.

Низка європейських країн вже почали послаблювати обмеження та відновлювати економіку всередині країн. Зокрема, Угорщина дозволила заробітчанам з України повернутися на роботи або транзитом прямувати до інших країн ЄС.

Чехія стала першою країною ЄС, що відкрила кордони після карантину. 24 квітня 2020 року уряд Чехії дозволив своїм ...

Травень 6, 2020

Подорожування до Данії під час карантину.

Увага усіх, хто має потребу дістатися Данії в найближчий час.

Вам не обов'язково чекати, коли з'явиться чартерний рейс до цієї країни. Якщо у Вас є громадянство Данії або дозвіл від Міграційної служби Данії на постійне або тимчасове проживання у Данії (у зв'язку з роботою, спільним проживанням подружжя або стажуванням), Ви можете здійснити подоріж до Данії через Білорусь. Для цього Вам необхідно заздалегідь викупити авіаквиток з Мінська до Данії та домовитись із перевізником, який відвезе Вас з м.Києва до Мінська за день до вильоту.

Сьогдні, 6 травня 2020р., п'ятеро наших студентів, які отримали дозволи від Міграційної служби Данії на роботу у якості стажерів у Данії, здійснили таку подоріж і вдало дісталися аеропорту в Біллунді, де їх зустріли роботодавці! Працівники летіли з пересадкою в Амстердамі. Тому можливість здійснити трансфер в інших країнах, наприклад у Швеції, з досвіду підтвердити не ...