Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Гру. 22, 2016

Коли Ваш вік близько 30 років: чи встигнете Ви отримати дозвіл на роботу практикантом у Данії?

Наприкінці 2016 року декілька клієнтів «Real Staff», за допомогою нашого юриста, виграли справи в Апеляційній службі, яка розглядає скарги на рішення Імміграційної служби Данії. Оскаржені рішення стосувалися справ заявників, які подавали документи для отримання дозволу на право працювати у Данії практикантами. При цьому на момент подачі документів їм було по 29 років. Однак на час прийняття рішення Імміграційною службою заявникам виповнилося по 30 років, у зв’язку з чим у їхніх справах було прийняті рішення відмовити у задоволенні заяв лише по тій причині, що їм виповнилося 30 років. Ми вважали такі рішення необґрунтованими, і тому наші юристи допомогли заявникам скласти апеляційні скарги і оскаржити рішення в Апеляційній службі. Розгляд тривав близько 10 місяців. Нарешті, скарги студентів були задоволені і наразі Імміграційна служба змушена буде переглянути свої рішення на користь заявників.

Отже, якщо у день подачі документів до посольства Данії, Вам не виповнилося 30 років, Ви маєте право брати участь у програмі стажування у Данії і розраховувати, що Вам не буде відмовлено у дозволі у зв’язку з тим, що в момент прийняття рішення Імміграційною службою, Вам вже виповниться 30 років.  Ми маємо надію, що Імміграційна служба Данії візьме результат розгляду скарг до уваги та можливість продукування подібних відмов у подальшому стане неможливою.

Вітаємо всю студентську спільноту з таким рішенням Апеляційної служби, адже це надасть можливість багатьом українцям, вік яких близько 30 років, взяти участь у програмі стажування у Данії.

Якщо у Вас виникнуть запитання, чи Вам потрібна буде допомога  по даному питанню, будь ласка, звертайтеся до співробітників нашої компанії, ми з радістю і безкоштовно надамо усі необхідні консультації. Єднаймося, друзі!

Колектив
"Real Staff"

P.S. Невдовзі після опублікування даної статті Імміграційна служба офіційно внесла зміни до опису вимог до учасників  програми стажування, уточнивши, що заявнику не має виповнитись 30 років на день подачі документів до посольства (перший пункт): https://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/inter
Таким чином, Ви можете бути впевнені на сто відсотків, що Ви не отримаєте відмови на отримання дозволу на роботу у якості практиканта в Данії по причині невідповідності Вашого віку, якщо на дату прийняття рішення Імміграційною службою Вам виповниться 30 років, а на момент подачі документів Вам буде ще 29. Тобто, найголовніша річ - встигнути подати документи до посольства до того, як Вам виповниться 30 років.