Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Січ. 16, 2019

Кілька аргументів чому українці обирають саме "Ріал Стаф" для виїзду на заробітки за кордон!

Ви ще не визначилися, яку саме компанію обрати для виїзду на роботу за кордон?! Можливо сім аргументів, викладених нижче, допоможе Вам порівняти нас з нашими конкурентами та допоможе зробити Ваш вибір!

1. Наша компанія забезпечує прозору співпрацю, що передбачає детальну консультацію про умови наших програм, підписання якісно складеного договору, здійснює постійний нон-стоп діалог в процесі оформлення клієнта по обраній програмі, проводить супровід його до посольства та організовує виїзд на місце роботи.

2. Ми залишаємося на зв'язку після виїзду клієнта за кордон, наш представник завжди допоможе Вам та надасть пораду на місці роботи. Ви не залишитеся одні! Ми несемо відповідальність за умови, які викладені в трудовому договорі з роботодавцем, а не просто беремо кошти за оформлення документів, просто звівши Вас з роботодавцем!

3. Ми надаємо можливість розрахуватися за наші послуги із заробітної плати , тому що впевнені, що Ви зможете заробити кошті, які ми Вам обіцяли!

4. Ми завжди відкрито і детально описуємо вартітсь своїх послуг та інших платежів на нашому сайті, тому як, з одного боку не боїмося конкрунеції, а з другого боку вважаємо це нормальною практикою та ознакою поваги до клієнта! Також, по кожній програмі, ми називаємо мінімальну суму коштів на місяць, яку зможе гарантовано заробити працівник, аби він пізніше не мав розачарування після сплати податків та витрат на харчування і житло.

5. Ми забезпечуємо клієнтів роботою лише у перевірених роботодавців. Тобто підписуючи договір з нашою компанією, Ви можете бути впевнені, що не потрапите до недобросовістного роботодавця із "чорного списку". Якщо ж все-таки подібне трапиться, ми завжди повертаємо клієнту кошти або знаходимо нову роботу.

6. У нас великий досвід та довга історія роботи у даній сфері. Навряд чи ви знайдете таку кількість схвальних відгуків від задоволених клієнтів на сайтах інших компаній, які є на нашій веб-сторінці! Перевірте їх справжнсть, знайшовши автора у відповідній соц. мережі! Задайте запитання у спільноті заробітчан в Фейсбук чи ВК, що вони думають про нашу компанію! Невже Ви отримали негативні відгуки?!! - Якщо так, то напишіть нам, це буде цікаво обговорити! Відсутність негативних відгуків про компанію повиннно бути для Вас головним фактором при виборі партнера для співпраці, а для нас це є запорукою нашого успіху!

7. І нарешті, ми пропонуємо своїм клієнтам не просто роботу, а своєрідний план на їх майбутнє за межами України! Ми вибудовуємо перед клієнтом стратегію його поведніки при виїзді за кордон для більш широкого розуміння усіх перспектив, що відкриваються перед ним. Так, отримавши досвід роботи на тваринницькій фермі у Данії, ви зможете взяти участь у програмі трудової імміграції таких країн як Канада, Норвегія, Фінляндія та Нова Зеландія! Ви зможете відносно швидко отримати дозвіл на постійне місце проживання та забрати з собою сім'ю, назавжди змінивши своє життя на краще. Наш об'єктивізм, порядність та професійність - чесноти, які зробили нашу компанію популярною за минуле десятиліття серед українських громадян, що виїзжають на роботу за кордон!

Зробіть і Ви правильний вибір!
З повагою,
Керівник компанії "Ріал Стаф" Тарасюк С.В.