Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Травень 6, 2020

Подорожування до Данії під час карантину.

Увага усіх, хто має потребу дістатися Данії в найближчий час.

Вам не обов'язково чекати, коли з'явиться чартерний рейс до цієї країни. Якщо у Вас є громадянство Данії або дозвіл від Міграційної служби Данії на постійне або тимчасове проживання у Данії (у зв'язку з роботою, спільним проживанням подружжя або стажуванням), Ви можете здійснити подоріж до Данії через Білорусь. Для цього Вам необхідно заздалегідь викупити авіаквиток з Мінська до Данії та домовитись із перевізником, який відвезе Вас з м.Києва до Мінська за день до вильоту.

Сьогдні, 6 травня 2020р., п'ятеро наших студентів, які отримали дозволи від Міграційної служби Данії на роботу у якості стажерів у Данії, здійснили таку подоріж і вдало дісталися аеропорту в Біллунді, де їх зустріли роботодавці! Працівники летіли з пересадкою в Амстердамі. Тому можливість здійснити трансфер в інших країнах, наприклад у Швеції, з досвіду підтвердити не можемо.

Вартість подорожі на одну особу склала:

  • 70 євро - плата перевізнику за доставку з Києва до Мінська;
  • 6800 грн ( 235 євро ) - вартість авіаквитка Мінськ - Біллунд.

Документи, які необхідно мати з собою для пред'явлення на кордоні та в аеропорту:

  1. Закордонний паспорт.
  2. Викуплений авіаквиток (не бронь!)
  3. Дозвіл від Міграційної служби Данії на тимчасове / постійне перебування у Данії ( якщо немає біометрично (рожевої) картки).
  4. Дозвіл від посольства на в'їзд до Данії.
  5. Біометрична (рожева) картка - за наявності!
  6. Жовта картка - за наявності!
  7. Трудовий договір із роботодавцем - якщо Ви стажер чи кваліфікований робітник.

Звертаємо Вашу увагу, що для робітників чи стажерів не обов'зково мати жовту або рожеву картку! Такі особи можуть в'їзжати до Днії подібним чином, навіть якщо вони подорожують до Данії перший раз!

Для отримання дозволу від посольства на в'їзд до Данії (пункт 4), який підтверджує що у Вас є вагома причина для в'їзду на територію Данії, Вам потрібно звернутися до Посольства Данії в Україні, написавши листа на електронну адресу посольства: ievamb@um.dk

В листі повідомте посольство, що Ви маєте намір в найближчий час здійснити подоріж до Данії, прикріпіть до листа отриманий дозвіл на тимчасове/постіне перебування у Данії від Міграційної служби Данії або/та (за наявності ) - копію рожевої та жовтої картки, вкажіть свою адресу проживання в Україні та номер телефону для звя'зку з Вами.

Посольство Вам вишле у відповідь дозвіл, який Вам залишиться роздрукувати.

Можливо власникам біометричних (рожевих) карток, так як і особам з громадянством Данії, не обов'язково отримувати такий дозвіл, однак ми рекомендуємо, про всяк випадок, звернутися до посольства за ним.

Якщо Вам потрібні будуть контакти перевізника, для подорожі з Києва до Мінська, можете телефонувати або писати нам.

Гарної подорожі!
Усі разом переможемо коронавірус!)

Компанія Ріал Стаф