Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Січ. 25, 2021

Політика компанії «Ріал Стаф» по зниженню вартості послуг по організації стажування у Данії!

Вітаємо!

У нас гарні новини для тих, хто бажає скористатися нашими послугами та взяти участь у програмі сільськогосподарської практики у Данії! В рамках виконання стратегії по зниженню ціни для наших клієнтів ми намагаємося зробити дану програму доступнішою, аби залучити ще більше бажаючих скористатися нашими послугами! Так, протягом 2020-го року сотні наших клієнтів змогли оцінити перевагу співпраці саме з нашою компанією отримавши гарний сервіс за помірною вартістю послуг. Адже з лютого минулого року ми надали можливість безкоштовного оформлення на програму стажування у Данії! Ті ж клієнти, хто оформив «повний пакет» послуг, сплатили нам лише 300 євро. Переважна більшість клієнтів змогли зробити це із заробітної плати у Данії!

Наразі, з 01 лютого 2021 року ми вкотре знижуємо ціну і встановлюємо її на рівні 200 євро за «повний пакет» послуг від нашої компанії за розміщення у тваринництві та 700 євро – у рослинництві! Отже тепер, наші клієнти зможуть ще більше зекономити на поїздці до Данії. Сплативши нам за «повний пакет», Ви отримуєте такі послуги:

  • - надання місця для стажування у перевіреного роботодавця з чітким дотриманням норм датського трудового законодавства;
  • - підготовка пакету документів «під ключ» зі сторони роботодавця та клієнта;
  • - допомога у реєстрації для подачі документів до візового центру Посольства Данії в Україні та оплаті візових та консульських платежів;
  • - надання широкого спектру консультацій у процесі оформлення документів щодо особливостей перебування клієнта на стажуванні у Данії та ознайомлення з правилами і вимогами програми с-г практики;
  • - постійна інформаційна підтримка та можливість звернення клієнта за консультаціями під час усього перебування на стажуванні у Данії;
  • - реєстрація клієнта в місцевих органах самоврядування ( комуні ), податковій ( оформлення податкової карти );
  • - можливість заміни робочого місця безкоштовно у разі порушення роботодавцем умов трудового договору;
  • - отримання гарантованої знижки за умови участі в інших програмах «Ріал Стаф» після повернення з Данії.

Звертаємо Вашу увагу, що Ви маєте можливість взагалі не платити за наші послуги, відмовившись від вказаного «повного пакету послуг» і обмежившись лише отриманням місця для практики (перший пункт у списку)!

Нагадуємо, що ставши нашим клієнтом, Ви маєте змогу оплатити наші послуги, а також усі інші супутні витрати на програму із заробітної плати у Данії, в тому числі:

  • - візові платежі ( 800 євро );
  • - оплата вартості екзамену КЕТ (85 євро );
  • - оплата авіа квитка ( 150 -250 євро );
  • - оплата курсу навчання у навчальному закладі ( 300 – 600 євро).

І нарешті, ми скасували необхідність внесення клієнтами передоплати. Відтепер Вам не потрібно наперед вносити кошти за оплату наших послуг!

Співпрацюючи з нами, пройти оформлення на стажування у Данії надійно, швидко та не дорого!

Ми забезпечуємо найкращі умови на ринку подібних послуг і протягом тривалого періоду часу утримуємо лідируючі позиції. Довіртеся нам, як це зробили тисячі клієнтів за роки існування «Ріал Стаф» і зможете з власного досвіду оцінити роботу нашої професійної команди. Чим більше буде у нас клієнтів, тим нижчими будуть наші ціни. Інвестуйте разом з нами у своє майбутнє!

Компанія «Ріал Стаф»