Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Січ. 12, 2015

Нові можливості швидкої імміграції до Канади.

Січень 2015 року є переламною віхою для людей які мають бажання працювати за кордоном, а саме в Канаді.

Міністерство громадянства та імміграції Канади впроваджує новий механізм розгляду заяв на постійне місце проживання в Канаді для певних імміграційних програм під назвою Express Entry.

Express Entry дозволить Міністерству громадянства та імміграції Канади не поволі, поступово розглядами усі заявки по черзі, а відбирати кандидатів, які з найбільшою вірогідністю зможуть реалізувати свій потенціал та досягнути успіху в Канаді. Такий підхід безумовно пришвидшить процес міграції.

Участь в програмі можуть брати апліканти різноманітних професій, що входять до переліку NOС за категоріями 0, A та B. Планується, що успішні апліканти, які набирали високий імміграційний бал або мають пропозицію із працевлаштування, можуть отримати результат розгляду їх електронної заявки на статус постійного жителя протягом 6 місяців або навіть менше.

Перелік актуальних спеціальностей нараховує більше 150 позицій. Відтепер до затребуваних професій входять не лише робітничі спеціальності, а й категорія менеджерів у сфері фінансів, продажів, управління персоналом, будівництва та інші категорії професій.