Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Січ. 19, 2015

Нові правила в’їзду практикантів до Данії в 2015 році.

Данія завжди була та залишається країною привабливою  практикантськими програмами в сільському господарстві для молодих українців. Сьогодні, після змін в Датському законодавстві, Ви можете розраховувати на проживання та роботу в статусі практиканта в сільськогосподарській галузі в тому разі, якщо:

1.Ваш вік - від 18 до 29 років включно;

2.Ваш рівень знань однієї із мов: датської, англійської, німецької, шведської чи норвежської, має бути на рівні А2 і вище (за загальноєвропейською шкалою оцінювання рівнів іноземних мов). Рівень знання мови має підтверджуватися міжнародним тестуванням та наявністю відповідного сертифікату (KET,IELTS та інш). Сертифікат має бути пред`явлений до консульської установи разом з іншими необхідними документами.

3.Обов’язково потрібно мати довідку, яка підтверджує, що в даний момент Ви є студентом навчального сільськогосподарського закладу та список предметів які Ви засвоїли. Документ має бути офіційно перекладений на англійську чи датську мову та засвідчуватизв'язок і важливість стажування в Данії для Вашої освіти. Практика в Данії має бути невід`ємною складовою навчального плану студента.

Дана програма недоступна особам, які вже закінчили навчання та отримали диплом про освіту.

Максимальний термін стажування становить 12 місяців.

Оплата та умови праці практиканта будуть відповідати умовам колективного договору в галузі сільського господарства.