Подати резюме
+38 097-623-24-67 +38 073-474-24-40 +48 222-197-927 всі контакти

Травень 30, 2024, 5:17 після полудня

​День міжнародної співпраці та академічної мобільності в Подільському державному університеті!

Цього тижня ми мали приємність взяти участь у заході - День міжнародної співпраці та академічної мобільності, що проходив у ПОДІЛЬСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ.

На запрошення міжнародного відділу університету компанія презентувала студентам програми сільськогосподарського стажування за кордоном, ознайомила з умовами роботи в таких країнах як Данія, Німеччина, Норвегія, Фінляндія та Канада. Керівник Ріал Стаф детально розповів слухачам про переваги того чи іншого варіанту стажування, розкрив перспективи побудови професійної кар’єри за кордоном через участь у програмах, які пропонує компанія.

Окрім цього відбулася зустріч із ректором університету, результатом якої стало підписання довготривалої угоди про співпрацю сторін.

Наш колектив висловлює теплі слова подяки міжнародному відділу навчального закладу, зокрема проректору з навчальної, науково-інноваційної та міжнародної діяльності Оксані Бялковській, за висловлену довіру до нашої компанії та можливість реалізувати потенціал студентства закладу через міжнародну співпрацю з Ріал Стаф!

Досягаємо успіху разом!